Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
De steekproeven waren perfect, was de definitieve orde perfecte, en grote klantenservice door het gehele proces. Hoogst zou adviseren.

—— kampioen ***

Ik was uiterst tevreden werkend met dit bedrijf. Zij waren gemakkelijk om te communiceren met, geschikt met hun verzending en product kijkt groot. Dank u opnieuw!

—— Iris ***

De producten waren precies wat ik zocht! Verschepen was snel en de producten kwamen zeer goed verpakt en onbeschadigd aan. Het verheugen zich op opnieuw tot het opdracht geven!

—— Celic ***

Uitstekende klantenservice op elk moment en uitstekend product. Misschien de optie van de aanbiedingsklant om individueel verpakt hen te hebben? Deze kunnen dan onmiddellijk in hun winkels worden verkocht.

—— Scott ***

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Shenzhen XH Technology Co., Ltd.
Shenzhenxh Technologie Kantoor Industial

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Oceanië
Aantal werknemers : 40~65
Jaarlijkse omzet : 800000-1200000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

Co. van de Shenzhenxh Technologie, Ltd, in 2012 wordt gevestigd, specialiseert zich in de marktontwikkeling, productontwerp, productie van acrylproducten dat. Na 7 jaar van ontwikkeling, XH-is de Technologie om de prima fabrikant in China voor acrylproducten en de diensten gegroeid te zijn. Wij bieden onze klanten het voordeel aan significante waarde: „One-stop acrylproductprovider“, Verstrekkend de recentste tendens van de marktvraag, ontwerpend producten voor klanten kosteloos of helpend klanten ontwerpoplossingen optimaliseren en verlenend de snelle steekproefdiensten, de geavanceerde productiecapaciteit organische van de glas (acryl) verwerking. Ons geloof: „U geeft ons een idee en wij verstrekken u een perfecte wereld“.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

XH de technologie heeft markt onderzoekend team ervaren, dat de behoeften van eindverbruikers kan tijdig begrijpen; de ingenieurs van het ontwerpteam ontvangen deze informatie en veranderen het in nieuwe producten; het verkoopteam bevordert deze nieuwe ontwerpproducten aan onze klanten, zodat zij marktconcurrentievermogen kunnen handhaven. De constante marktinnovatie verstrekt onze klanten de stuwende kracht voor de voortdurende groei. Anderzijds, Shenzhen, die ons bedrijf wordt gevestigd, heeft een zeer volledige acryl verwerkende industrieketen. Van de acrylbladproductie van uitstekende kwaliteit aan productontwerp en perfect acrylverwerkingsvermogen, kunnen wij klanten van one-stop acrylproductoplossingen voorzien.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

XH de technologie heeft een professioneel technisch team: 4 technische ondersteuningverkoop, 4 acrylontwerpingenieurs, 2 kwaliteitsingenieurs, 5 ingenieurs van het productieproces, 33 geschoolde arbeiders die meer dan 5 jaar ervaringen in acrylproductieproces hebben.

 

XH heeft acrylverwerkingsmateriaal vooruitgegaan: het acrylprecisieknipsel zag, lasersnijmachine, laser die machine, CNC gravuremachine, de oppoetsende machine van de diamantspiegel, buigende machine, vlam oppoetsende machine, in orde makende machine, boringsmachine, grote oven, de schone workshop van de het schermdruk stippelen. XH de technologie heeft perfecte kwaliteitscontroleinstrumenten en maatregelenhulpmiddelen, zoals de ruimte van de hoge en lage temperatuurcyclus, projector, allerlei die precisie hulpmiddelen meten. Ons bedrijf kan volledig het knipsel van acrylmaterialen, CNC verwerking, laser lichte vlekken, boring, het hete buigen, het oppoetsen, het plakken, en professionele verwerking zoals tekening, zandstralen en druk op acryloppervlakten verstrekken. Een groot aantal van professioneel verwerkingsmateriaal, verfijnd kwaliteitsmateriaal, en een technisch bekwaam technisch team kan snel aan klantenbehoeften antwoorden en efficiënte productie en stabiele kwaliteit verzekeren.

 

Onze hoofdproducten: 1. Acrylvertoningstribune; 2. Acryl lichte doos; 3. Acryltekens; 4. Het acrylhotel levert 5. Acrylbureaulevering; 6. Acrylfotokader; 7 acrylgiften; 8. Acrylmeubilair…

 

XH de technologie hangt eerst het „Klant concept, van de Snelle Reactie“ dienst aan, keurt allerlei ODM orden goed, voorziet klanten van professionele technische ondersteuning en hoogte - kwaliteitsproducten om klanten te helpen slagen. De hoogste kwaliteitsproducten, de laagste kosten en de hoogste kwaliteitsklant zijn de unieke eigenschap van onze „Klanten eerst“ Concepten.

Contactgegevens
Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86 13823243151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)