Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
De steekproeven waren perfect, was de definitieve orde perfecte, en grote klantenservice door het gehele proces. Hoogst zou adviseren.

—— kampioen ***

Ik was uiterst tevreden werkend met dit bedrijf. Zij waren gemakkelijk om te communiceren met, geschikt met hun verzending en product kijkt groot. Dank u opnieuw!

—— Iris ***

De producten waren precies wat ik zocht! Verschepen was snel en de producten kwamen zeer goed verpakt en onbeschadigd aan. Het verheugen zich op opnieuw tot het opdracht geven!

—— Celic ***

Uitstekende klantenservice op elk moment en uitstekend product. Misschien de optie van de aanbiedingsklant om individueel verpakt hen te hebben? Deze kunnen dan onmiddellijk in hun winkels worden verkocht.

—— Scott ***

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Shenzhen XH Technology Co., Ltd., opgericht in 2012, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van de markt, productontwerp, productie van acrylproducten. Na 7 jaar van ontwikkeling is XH Technology uitgegroeid tot de eersteklas fabrikant in China voor acrylproducten en -diensten. We bieden onze klanten het voordeel van een significante meerwaarde: "One-stop-leverancier van acrylproducten", biedt de nieuwste trend in de marktvraag, ontwerpt gratis producten voor klanten of helpt klanten bij het optimaliseren van ontwerpoplossingen en het bieden van snelle voorbeeldservices, geavanceerd organisch glas (acryl ) productiecapaciteit verwerken. Onze overtuiging: "U geeft ons een idee en wij bieden u een perfecte wereld".
  XH Technology heeft een marktonderzoeksteam ervaren, dat de behoeften van de eindgebruikers tijdig kan begrijpen; ingenieurs van het ontwerpteam ontvangen deze informatie en veranderen deze in nieuwe producten; verkoopteam promoot deze nieuwe ontwerpproducten bij onze klanten, zodat ze de concurrentiepositie van de markt kunnen handhaven. Constante marktinnovatie biedt onze klanten de drijvende kracht voor verdere groei. Aan de andere kant heeft Shenzhen, waar ons bedrijf is gevestigd, een zeer complete keten van acrylverwerkende industrie. Van hoogwaardige acrylplaatproductie tot productontwerp en perfecte acrylverwerkingsmogelijkheden, we kunnen klanten one-stop-acrylproductoplossingen bieden.
  XH Technology heeft een professioneel technisch team: 4 technische ondersteuningsverkoop, 4 acrylontwerpingenieurs, 2 kwaliteitsingenieurs, 5 productieprocesingenieurs, 33 geschoolde arbeiders die meer dan 5 jaar ervaring hebben in het acrylproductieproces.
  XH heeft geavanceerde acryl verwerkingsapparatuur: acryl precisiesnijzaag, lasersnijmachine, laserpuntmachine, CNC-graveermachine, diamantspiegelpolijstmachine, buigmachine, vlampolijstmachine, trimmachine, boormachine, grote oven, clean screen printing workshop.
  Onze belangrijkste producten: 1. Acryl display staan; 2. Acryl lichte doos; 3. Acryl borden; 4. Acryl hotel benodigdheden 5. Acryl kantoorbenodigdheden; 6. Acryl fotolijst; 7 Acryl geschenken; 8. Acryl meubels ...
  XH Technology houdt zich aan het serviceconcept "Customer First, Quick Response", accepteert allerlei ODM-orders, biedt klanten professionele technische ondersteuning en producten van hoge kwaliteit om klanten te helpen slagen. De producten van de hoogste kwaliteit, de laagste kosten en de hoogste kwaliteit van de klant zijn het unieke kenmerk van onze 'Customer First'-concepten.

 • OEM / ODM

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Pakket 

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

 • R & D

  Bespreek ontwerpopties met klanten

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Productschets

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Herzien ontwerp

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Ontwerp en tekening

  Shenzhen XH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

Contactgegevens
Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86 13823243151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)