Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Verschil tussen GEGOTEN Acrylblad en Uitgedreven Acrylbladen

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
De steekproeven waren perfect, was de definitieve orde perfecte, en grote klantenservice door het gehele proces. Hoogst zou adviseren.

—— kampioen ***

Ik was uiterst tevreden werkend met dit bedrijf. Zij waren gemakkelijk om te communiceren met, geschikt met hun verzending en product kijkt groot. Dank u opnieuw!

—— Iris ***

De producten waren precies wat ik zocht! Verschepen was snel en de producten kwamen zeer goed verpakt en onbeschadigd aan. Het verheugen zich op opnieuw tot het opdracht geven!

—— Celic ***

Uitstekende klantenservice op elk moment en uitstekend product. Misschien de optie van de aanbiedingsklant om individueel verpakt hen te hebben? Deze kunnen dan onmiddellijk in hun winkels worden verkocht.

—— Scott ***

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Verschil tussen GEGOTEN Acrylblad en Uitgedreven Acrylbladen
Laatste bedrijfsnieuws over Verschil tussen GEGOTEN Acrylblad en Uitgedreven Acrylbladen

Giet Acrylbladen

Kortom worden zij vervaardigd door twee verschillende productieprocessen. GIET acryl, zoals de naam voorstelt, door een proces vervaardigd de vloeistof waardoor van MMA (MethyldieMethacrylate monomeer) in een vorm gepompt wordt van twee bladen van glas wordt gemaakt. De vorm/het monomeer worden dan ondergedompeld in warm water en het proces van polymerisatie vindt plaats.

Het resultaat is een blad van stijve PMMA (polymethylmethacrylate) of wat algemeen Acryl wordt genoemd. Diverse handelsnamen worden toegepast op dit blad – in Europa roepen wij het „Perspex“, in de V.S. wordt het vaak bedoeld als „Plexi of Plexiglas“ andere merknamen „Setacryl“, „Polycryl“, „Oroglas“ en veel meer omvatten.

Terwijl GEGOTEN neigen de Acrylbladen om een groter verschil op diktetolerantie (zo zoals veel +/– 30% op dikte) te hebben. Dit wordt gecompenseerd door de oppervlakte eindigt (zo vlot zoals glas, aangezien het werd GEGOTEN, of gevormd, tussen blad twee van glas). Voorts staat de capaciteit om het duidelijke MMA-monomeer te kleuren door hoofdpartijpigment te gebruiken voor talrijke kleuren die in vrij kleine productiepartijen moeten worden verkregen toe, in de meeste gevallen slechts 20#-kunnen bladen 3030 x 2030mm worden verkregen.

Naast de bovengenoemde GIETVORM lenen de acrylbladen zich aan gemak van vervaardiging. Het snijden, of met conventionele zagen een schonere besnoeiing en de bladen veroorzaak wanneer gestapeld (besnoeiing in veelvouden) niet neig te smelten of aaneen te smeden. Daarnaast GEGOTEN acryl wanneer de laserbesnoeiing een hoogst opgepoetste rand veroorzaakt, waarbij het eindigen tijden worden verminderd wanneer vervaardigend. Voorts wanneer de hete draadlijn die, drapeert of buigt zuigt zich vormt zijn de GEGOTEN acrylbladen buigzamer/plooibaar dan Uitgedreven acrylblad.

Uitgedreven Acrylbladen

De uitgedreven Acrylbladen worden vervaardigd door een ononderbroken productieproces. De acryl of PMMA-korrels worden gevoed van een insluitingssilo aan een voervultrechter boven een extruderlijn. De korrels worden gevoed in het uitdrijvingsvat en door het vat door een enig of tweelingsysteem van de schroefavegaar gedreven.

Aangezien de korrels door de verwarmde streken van het extrudervat vorderen stijgt de hitte tot de korrels in een gesmolten massa smelten.

Deze gesmolten massa wordt naar voren geschoven in een kegel/kegelvormige matrijs die dan uit in de matrijzenlippen verwijdt. De gesmolten massa, onder druk van de schroefaandrijving, bereikt de matrijzenlippen en duwt naar buiten langs de matrijzenlippen om een gesmolten blad uit te vaardigen. De hoogte/hiaat matrijzenlippen wordt lichtjes groter dan de dikte geplaatst voor het gebeëindigde blad wordt vereist dat. Deze ononderbroken band van gesmolten acrylblad wordt dan overgegaan door reeksen van het koelen van rollen, die een patroon kunnen in reliëf maken/op het blad eindigen aangezien het koelt of een norm kan enkel veroorzaken polijst/gladmaakt afwerking.

Aangezien het blad offline onderaan de afstand vordert heeft het voldoende om in orde gemaakte rand gekoeld te zijn, gesneden aan de def. gebeëindigde vereiste lengte en een beschermende P/E film wordt toegepast. Tot slot worden de bladen gepalletiseerd en voor bericht verpakt.

De uitgedreven bladen hebben een betere tolerantie op dikte, typisch + of – 10%, echter, strakkere tolerantie kan door voorafgaande toestemming met de uitdrijving miljoen worden bereikt Wegens de ononderbroken aard van productie is de korte productielooppas van ongeveer 3 – 5 Ton per grootte en maat en kleur. Duidelijk, Opalen en de zwarte is onder de meer standaard veroorzaakte kleuren.

Bartijd : 2019-01-05 10:02:10 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86 13823243151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)