Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Hoe te om de acrylambachten te plakken?

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
De steekproeven waren perfect, was de definitieve orde perfecte, en grote klantenservice door het gehele proces. Hoogst zou adviseren.

—— kampioen ***

Ik was uiterst tevreden werkend met dit bedrijf. Zij waren gemakkelijk om te communiceren met, geschikt met hun verzending en product kijkt groot. Dank u opnieuw!

—— Iris ***

De producten waren precies wat ik zocht! Verschepen was snel en de producten kwamen zeer goed verpakt en onbeschadigd aan. Het verheugen zich op opnieuw tot het opdracht geven!

—— Celic ***

Uitstekende klantenservice op elk moment en uitstekend product. Misschien de optie van de aanbiedingsklant om individueel verpakt hen te hebben? Deze kunnen dan onmiddellijk in hun winkels worden verkocht.

—— Scott ***

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om de acrylambachten te plakken?
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de acrylambachten te plakken?

Het plakken van acrylproducten is een zeer belangrijk proces in acrylverwerking. Hoe te om de duidelijke en transparante kenmerken van acryl te tonen, de waarde van acryltabak en tabaks verpakkende ambachten op te nemen, de rang en de smaak van acrylambachten te maximaliseren, technologie speelde de plakkend een centrale rol.

Het plakken van acrylplaten wordt hoofdzakelijk beïnvloed door twee aspecten, is één de toepasselijkheid van de kleefstof zelf; andere is de techniek plakkend.

Er zijn vele soorten kleefstoffen in de binnenlandse en buitenlandse markten, hoofdzakelijk in twee types, is één twee-component, zoals universele zelfklevende, epoxyhars; en andere is één-component, zoals CHCl3 (chloroform). Over het algemeen, wordt de twee-component kleefstof geplakt door een het genezen reactie, en is de één-component kleefstof een definitieve vervluchtiging van een oplosmiddel om het plakken te bereiken.

Wordt de twee-component kleefstof gekenmerkt door goed effect plakkend, geen bellen na het plakken, geen het witten, en met hoge weerstand. De nadelen zijn ingewikkelde verrichting, hoge moeilijkheid, lange het genezen tijd, langzame snelheid, en moeilijkheid in het aanpassen aan massaproduktie. Algemene wordt de één-component kleefstof gekenmerkt door hoge snelheid en kan aan de procesvereisten van massaproduktie voldoen. Het nadeel is dat het product in entrepot gemakkelijk is om bellen te produceren, gemakkelijk wit te zijn, en slechte weerbestendigheid heeft, daardoor direct beïnvloedend de acrylproducten. Externe schoonheid en productkwaliteit. Daarom in de verwerking van acrylproducten hoe te om een geschikte kleefstof te kiezen en de rang en rang van acrylproducten te verbeteren is een groot probleem dat eerst in het proces plakkend moet worden opgelost.

 

Bovendien zijn de vaardigheden plakkend ook zeer belangrijk. Hier zijn enkelen van onze gemeenschappelijke processen plakkend, en een korte analyse van hun praktische ervaring.

1. Het dokken: Plaats twee acrylplaten die horizontaal op het werkende platform moeten worden gedokt, sluit hen, en plakt een band op de bodem om een hiaat van te verlaten neen dan meer 0.3mm om de kleefstof voor te bereiden. Gebruik een spuit om de kleefstof van één kant gelijk en langzaam van het hiaat in te spuiten tot het volledig wordt gevuld. Nadat de film volledig wordt genezen, verwijder de band.

2, voorgevel die plakken: voorgevel het plakken is de wijdst gebruikte technologie plakkend, en in de productie van diverse acrylit elektronische digitale vertoningsproducten wijd gebruikt. Veeg eerst de oppervlakte af om schoon in entrepot te zijn. Het is beter om de meester te gebruiken om het plakken te bereiken zodat de kleefstof niet schudt, wat voordelig is om de kwaliteit te verbeteren van het plakken. De acrylplaat met een dikte van 3mm wordt geplakt, en de dunne metaaldraad kan worden opgevuld, wordt het plakken voltooid door capillaire actie, wordt de draad gehaald alvorens de kleefstof wordt genezen, of de plakband kan worden gebruikt, en dan wordt de kleefstof toegepast door te plakken.

3, schuine rand die plakken: schuine rand de plakkend moet een 90 graadhoek en andere modellen gebruiken om de verplaatsing van de oppervlakte te verhinderen. De toepassingskleefstof zou eenvormig en langzaam moeten zijn. De meester kan worden verwijderd nadat het volledig is genezen.

4, oppervlakte die plakken: vliegtuig het plakken is een speciale methode plakkend. Veeg eerst de schoon te maken oppervlakte af en het plaatsen horizontaal, en pas een juiste hoeveelheid kleefstof op het toe. Één kant van een andere acrylplaat werd geplaatst schuin op de acrylplaat waarop de kleefstof werd toegepast, en dan gelijk en langzaam gedaald, en de bellen werden verdreven van één kant om het plakken te voltooien. De acrylkleefstof kan de oppervlakte van het acrylblad eroderen en sporen verlaten die moeilijk zijn te verwijderen, zodat het zelfklevend-vrije gedeelte kan worden gebruikt om het gedeelte te beschermen dat niet te hoeven worden geplakt. Vet, stof of lucht de gaten kunnen uniforme toepassing van de kleefstof verhinderen en luchtbellen verlaten. Het bovenmatige gebruik van een kleine hoeveelheid kleefstof zal veroorzaken dat de lucht wordt geïntroduceerd wanneer de band is gekrompen. Het directe blazen veroorzaakt de randen van de oppervlakte plakkend om witte toe te schrijven aan de vervluchtiging van de kleefstof te worden. De binnenvochtigheid, de temperatuur, enz. allen hebben een direct effect op het plakken van acrylbladen.

Bartijd : 2019-01-05 10:11:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86 13823243151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)