Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. certificaten
De steekproeven waren perfect, was de definitieve orde perfecte, en grote klantenservice door het gehele proces. Hoogst zou adviseren.

—— kampioen ***

Ik was uiterst tevreden werkend met dit bedrijf. Zij waren gemakkelijk om te communiceren met, geschikt met hun verzending en product kijkt groot. Dank u opnieuw!

—— Iris ***

De producten waren precies wat ik zocht! Verschepen was snel en de producten kwamen zeer goed verpakt en onbeschadigd aan. Het verheugen zich op opnieuw tot het opdracht geven!

—— Celic ***

Uitstekende klantenservice op elk moment en uitstekend product. Misschien de optie van de aanbiedingsklant om individueel verpakt hen te hebben? Deze kunnen dan onmiddellijk in hun winkels worden verkocht.

—— Scott ***

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Shenzhen XH Technology Co., Ltd.
Shenzhenxh Technologie Kantoor Industial

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Oceanië
Aantal werknemers : 40~65
Jaarlijkse omzet : 800000-1200000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

XH de technologie is zich een bedrijf dat op „One-stop acrylproductprovider“ concentreert, zodat tonen hoe wij u kunnen onderhouden-onze getaxeerde klanten:

 

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

1.Sharing recentste Informatie

Wij hebben een professioneel het onderzoeksteam van de marktinformatie om de potentiële behoeften van klanten in verschillende gebieden van Amerika, Europa, Azië, Australië, enz. te bestuderen, dit product te duwen in markt en hen aan onze klanten te geven, zodat zij producten met ons kunnen ontwikkelen en de lokale vraag ontmoeten.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

2. De vrije Dienst van het Productontwerp

Soms, geven onze klanten ons slechts een idee. Wij kunnen de marketing en ontwerp teams organiseren om de goede ideeën van onze klanten in ontwerptekeningen te veranderen, zodat onze klanten hun dromen kunnen realiseren & de markt krijgen.

 

Soms is het ontwerp dat wij van klant hebben ontvangen niet rijp, of het product heeft kwaliteitsrisico's of de kosten zijn overhigh. Wij combineren de daadwerkelijke productie om de klant een optimaliseringsadvies te geven om de klant te helpen het perfecte product bereiken.

 

3. Volledig de Industrieketen Voordeel

XH de technologie wordt gevestigd in Shenzhen, die een zeer volledige acryl verwerkende industrieketen heeft. Er zijn een acrylbasis van uitstekende kwaliteit van de bladproductie, een prima ontwerpteam, technisch ervaren ingenieurs, en dichtbij een volledig acrylproductie en verwerkingsmateriaal om uw vraag snel te ontmoeten.

 

4. Gehele Productielijn

De acrylzaag van het precisieknipsel, lasersnijmachine die, laser machine, CNC gravuremachine, de oppoetsende machine van de diamantspiegel, buigende machine, vlam oppoetsende machine, in orde makende machine, boringsmachine, grote oven, de schone workshop van de het schermdruk stippelen.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

5. De naverkoopdienst

Ons verkoopteam kan een snelle en eerste klasse in de naverkoopdienst voor ons product waarborgen dat heeft verkocht en zal aan overal van de wereld verkopen.

 

6. De logistiekdiensten

Onze logistiekpartners omvatten, DHL, UPS, Cosco, de Groep van China, Fedex, enz. zij de snelle en veilige levering aan de handen van susomers kunnen waarborgen.

China Shenzhen XH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Shenzhen XH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: +86 13823243151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)